Direct aan de slag door Trudy Postma Klaar voor het bakken door Rinet Toering Koekjes uitsteken door Lisette Terveer Een recept uit een oud boek (1946) van mijn vader door Jan Daems Alles opgeruimd en het weekend kan beginnen door Marian Rossing-Booij Vandaag maar eens aan de slag door Bert Dries Se lope wat ut e vorm, dus 2e keer ander beslag en deur met oefene. Mar lekker benne se wel! door Bert Dries De Sneker Appeltaart kan de oven in door Jose van Egmond Uitstekende koekjes voor de Kerstmarkt van Driemaster Sperkhem door Francisca Batstra en zoon Innovatief ontwerp van Jan Tolsma. Het deeg wordt overal precies 3mm dik. Eindelijk de uitsteker uitproberen door Elbrich Daems Nog even fine tunen door Elbrich Daems We maken een kwarktaart met de taartrand door Marsha Terveer-Potma We beginnen met de bodem door Marsha Terveer-Potma Dan de kwark er in door Marsha Terveer-Potma Nu nog even in de koelkast door Marsha Terveer-Potma Na al die tijd moet ik zelf ook maar eens aan de slag door Paul Hoomoedt Bij Sneek horen ook zeilbootjes door Paul Hoomoedt Hop de oven in door Paul Hoomoedt Waarom heb ik dat eigenlijk nooit eerder zelf gedaan door Paul Hoomoedt